Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هماهنگی انجمن‌های علمی پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان مشهد گفت: مسئولان دانشگاه قول افزایش بودجه و حمایت مادی و معنوی به ما داده‌اند تا بتوانیم برخی تجهیزات را تهیه کنیم.

علی رجبلو، دبیر هماهنگی انجمن‌های علمی پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان مشهد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در توضیح فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشگاه گفت: در حدود ۲۵ همایش، نشست، کارگاه و بازدید با عناوین مختلف را اجرا کرده ایم که با استقبال بخش قابل توجهی از دانشجویان روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
برنامه‌ی تازه‌های هفته در ده جلسه برگزار شد که در آن اساتید و مسئولین دانشگاه آثار مکتوب خودشان را ارائه می‌کردند و انشاءالله در آینده هم ادامه خواهد داشت.

رجبلو ادامه داد: در نمایشگاهی که به مناسبت هفته پژوهش در محل دائمی نمایشگاه‌های مشهد برگزار شد، غرفه انجمن علمی دانشگاه به عنوان غرفه برتر انتخاب شد.

دبیر هماهنگی انجمن‌های علمی پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان مشهد افرود: در جشنواره رویش که گردهمایی دانشجویان مسئول در بخش‌های مختلف دانشگاه فرهنگیان کشور بود، برنامه‌های انجمن ارائه شد و پس از داوری توسط اساتید از ما به عنوان انجمن علمی برتر تقدیر شد و همچنین در این جشنواره بنده با رای و اعتماد سایر دوستان به عنوان نماینده انجمن‌های علمی برای شرکت در جلسات شورای مشورتی سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان انتخاب شدم.

وی تصریح کرد: برای ادامه سال تحصیلی بنا داریم تا انجمن روباتیک با طراحی روبات انسان نما در جشنواره کشوری حرکت شرکت کند و باتوجه به ساختار جدید انجمن‌ها که دبیر دارای دو همیار علوم انسانی و علوم پایه برای اداره بهتر انجمن‌های علمی است، امیدواریم با همکاری مسئولین دفتر انجمن‌های علمی در دانشکده شهید خورشیدی افتتاح شود.

رجبلو درباره همکاری‌های انجمن علمی و دانشگاه گفت: اوایل سال متاسفانه مشکلاتی در روند کار اداری داشته ایم که شکرخدا  برطرف شد و در طول سال جلسات متعددی برگزار شد. مسئولین قول افزایش بودجه و حمایت‌های مادی و معنوی را دادند تا ما بتوانیم برخی تجهیزات را تهیه کنیم و در زمینه تدارک پذیرایی جلسات با مشکل مواجه نشویم.

دبیر هماهنگی انجمن‌های علمی پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان مشهد اظهار داشت: البته بنده ایده‌ای که دارم و انشاءالله در شورای مشورتی سازمان مرکزی مطرح خواهم کرد این است که اتوماسیونی مخصوص فعالیت‌های انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی طراحی شود تا روند کار‌های اداری تسریع شود و در این اتوماسیون، حسابی مجازی برای سازوکار مالی انجمن‌ها جهت تسهیل امور مالی تعبیه شود. 

وی گفت: اهتمام خود را برای چاپ و نشر گاهنامه انجمن‌های علمی به کاربسته ایم که در مراحل اخذ مجوز‌های مربوطه هستیم. انشاءالله فعالیت‌های ما بتواند گامی هرچند کوچک در جهت رشد و پیشرفت معلمان آینده ایران اسلامی بردارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان مشهد پردیس شهید بهشتی مشهد انجمن های علمی دانشجو دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۴۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، درحالی که شروع به خواندن این گزارش کرده‌اید، ویدئوی ۴۰ ثانیه‌ای زیر به رکورد بازدید ۵میلیونی نزدیک می‌شود؛ ویدئویی که مدت‌ها است، دنباله‌کنندگان حوزه رباتیک به دنبال آن هستند. ویدئویی که از شفافیت سخن می‌گوید، چیزی که من طرفداران دوست‌ دارند بیشتر از دنیای رباتیک ببینند. نشان دادن ساده آن چه در پشت صحنه عکس‌های بدون خطای ربات‌ها می‌گذرد. در بسیاری از موارد، ما از سال‌ها آزمون و خطا می‌گذریم و سراغ تصاویری می‌رویم که ربات‌ها را در دوربین خوب جلوه می‌دهند. هنگامی که شما فقط نتایج مثبت را به اشتراک می‌گذارید، انتظارات غیرواقع بینانه‌ای برای خود ایجاد می‌کنید.

اما واقعیت این است که ربات‌های دوپا سقوط می‌کنند. از این نظر، حداقل، آنها دقیقاً مانند ما هستند. همانطور که Agility اخیراً گفته است، "همه گاهی اوقات زمین می خورند، این نحوه برخاستن ما است که ما را تعریف می‌کند." من آن را یک قدم فراتر می‌برم و اضافه می‌کنم که یاد گرفتن چگونه خوب زمین خوردن به همان اندازه مهم است.

پراس ولاگاپودی، مدیر ارشد فناوری تازه منصوب شده شرکت Agility، اخیراً گفته‌ است که دیدن ربات‌ها در این مرحله از کار چیز خوبی است. او خاطرنشان می‌کند: «وقتی یک ربات واقعاً در جهان است و کارهای واقعی انجام می‌دهد، اتفاقات غیرمنتظره‌ای رخ می‌دهد. شما چندبار زمین خوردن را تجربه خواهید کرد، اما این بخشی از یادگیری برای دویدن طولانی مدت در محیط‌های واقعی است.»

اسکن سریع قوانین هاروارد برای زمین خوردن بدون آسیب، آنچه را که ما به طور شهودی در مورد زمین خوردن به عنوان انسان درک می کنیم، منعکس می‌کند:

از سرت محافظت کن از وزن خود برای هدایت بدن هنگام افتادن استفاده کن زانوهای خود را خم کن از کشیدن افراد دیگر با خود هنگام زمین خوردن پرهیز کن

آرون ساندرز، مدیر ارشد فناوری Boston Dynamics، سال گذشته به techcrunch گفت:«ما از سقوط نمی‌ترسیم و با ربات‌ها طوری رفتار نمی‌کنیم که گویا خیلی شکننده‌اند. ربات ما زیاد سقوط می‌کند و یکی از چیزهایی که مدت‌ها پیش تصمیم گرفتیم این بود که باید ربات‌هایی بسازیم که بتوانند بدون شکستن زمین بخورند.»

آموزش زمین خوردن کاربردهای بسیاری خواهد داشت؛ ربات‌ها زمین‌ می‌خورند. بهتر است بتوانند بلند شوند. توانایی بلند شدن ممکن است برای اهداف شارژ نیز مفید باشد.

منبع: techcrunch

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901181

دیگر خبرها

  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین» سیما شد
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین سیما» شد
  • انتصاب مجید اکبرشاهی به عنوان «دبیر ستاد اربعین سیما»
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!