Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: چالش بزرگ آموزش و پرورش رشد تک بعدی در مباحث تئوریک و نظری است. ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۷ استانها خراسان رضوی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حسین خنیفر ظهر امروز در مراسم اختتامیه پنجمین دوره از اردوهای حیات طییه اظهار داشت:اردوهای حیات طیبه جزو دوره‌های ملی و کشوری است که مثل و مانند ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید در کنار آموزش‌های علمی نسبت به موضوع حیات طیبه و نگرش‌های تکمیلی نگاه خاص داشته باشیم.

خنیفر سند تحول بنیادین را یکی از فرصت‌های بزرگ آموزش و پرورش برای ارتقاء نظام تعلیم و تربیت خواند و افزود: اگر مفاد این سند محقق شود و فهم سند صورت گیرد می‌توانیم نسبت به برنامه‌های عملیاتی آن امیدوار باشیم.

وی با اشاره به این که نباید به مبادی نظری اکتفا کنیم گفت: باید در زمینه ارائه راهکار و مفاد اجرایی بیشتر ورود پیدا کنیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور خاطرنشان کرد: دانشجویان حاضر در این دوره‌ها باید فعال شوند، فعال بمانند و فعال ارتباط برقرار کنند.

وی کلاس درس را پایتخت دانش دانست و در این باره گفت: مباحث پایه در کنار مباحث علمی می‌تواند دانش آموز قوی تربیت کند و تحویل جامعه بدهد.

خنیفر با تصریح این که نباید دانش آموزان نسبت به مسائل روز دنیا بی تفاوت باشند ادامه داد: ساحت‌های ششگانه سند تحول بنیادین برنامه‌های عملیاتی در تمام حوزه‌های خود می‌طلبد.

وی در رابطه با اقتصاد مقاومتی و آموزش گفت: اگر می‌خواهیم فرد اقتصاددان و برجسته تربیت کنیم تنها از طریق آموزش‌های عمومی به ویژه آموزش ابتدایی امکان پذیر است.یکی از چالش‌های بزرگ آموزش و پرورش این است که در شاخه نظری رشد زیادی داشته و در باقی زمینه‌ها چنین نبوده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر این که معلمان باید در کلاس درس جنبش فکری ایجاد کنند یادآور شد: یاید دانش آموزان روش‌های دفاع از ارزش‌های انقلاب را آموزش ببینند.دنیا کشور ایران را به عنوان یک معدن با ارزش می‌داند؛ باید با حفط ارزش‌ها، اصول و میراث شهدا با دنیا تعامل داشته باشیم.اساسی‌ترین خروجی دوره حیات طیبه، عملیاتی شدن ارزش‌ها و اهداف  است.

انتهای پیام/ ع

R41347/P1494/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۳۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری، گفت: اردوگاه شهید چمران در چمعالی استان پس از ۱۸ سال تعیین تکلیف شد و فاز یک آن تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، امین سلیمانی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، اظهار داشت: در اوایل دولت سیزدهم با مسائل مختلفی از جمله کرونا، افت تحصیلی، چالش فضاهای فیزیکی مدارس و چالش حضور در مدارس به‌واسطه کرونا، روبرو بودیم، لازم بود در این زمینه کارهای زیادی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین اتفاق‌هایی که در استان صورت گرفت، انتخاب 2 معلم از استان چهارمحال و بختیاری به‌عنوان معلم نمونه کشوری بود. جعفر عالی‌پور و سلمان رستمی، دو معلم نمونه کشوری از استان هستند.

سلیمانی با بیان اینکه متاسفانه سال گذشته با چالش جدی نیروی انسانی در تامین معلم مدارس کشور مواجه بودیم، گفت: مدیریت خوب در سطح آموزش و پرورش استان باعث شد این چالش هم مدیریت شود و مشکل جدی خاصی در استان وجود نداشته باشد.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال 1401، مجموعا یک هزار و 70 نفر جذب آموزش و پرورش استان شدند، گفت: در سال گذشته نیز یک هزار و 144 نفر از طریق آزمون ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان شدند.

سلیمانی با اشاره به برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش در سال جاری، بیان داشت: در سال جاری نیز یک هزار و 558 نفر از طریق آزمون‌های ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان، جذب آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری خواهند شد.

وی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان پس از چندین سال در دولت سیزدهم آغاز شد، بیان کرد: هفته‌ای دو نوبت شیر رایگان در مدارس استان توزیع شد که این توزیع نیز تا پایان اردیبهشت‌ماه در سطح مدارس استان ادامه خواهد داشت.

معاون آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سال گذشته 70 میلیارد تومان تجهیزات در مدارس توزیع شد، گفت: 18 مرکز رفاهی و اقامتی استان در دولت سیزدهم تجهیز و بروزرسانی شدند.

سلیمانی با اشاره به اینکه اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران استان در چمعالی، 18 سال بلاتکلیف مانده بود، خاطرنشان کرد: پس از 18 سال، این اردوگاه تعیین تکلیف شد که ان‌شاء‌الله فاز یک این اردوگاه تا پایان تابستان بهره‌برداری خواهد شد.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی